Automobilul condus de Nicolas Cage în filmul "Dispari în 60 de secunde", vândut cu 1 milion de dolari

Automobilul Ford Mustang condus de actorul Nicolas Cage în filmul de acţiune "Dispari în 60 de secunde/ Gone in Sixty Seconds" a fost vândut la licitaţie cu suma de 1 milion de dolari, informează femalefirst.co.uk.

1432 afișări
Imaginea articolului Automobilul condus de Nicolas Cage în filmul "Dispari în 60 de secunde", vândut cu 1 milion de dolari

Automobilul condus de Nicolas Cage în filmul "Dispari în 60 de secunde",vândut cu 1 milion de dolari (Imagine: Wikipedia / MediafaxFoto)

Automobilul Shelby Mustang GT500 din 1967, personalizat şi denumit "Eleanor" în filmul din 2000, era estimat la un preţ de aproximativ 300.000 de dolari. Licitaţia a fost organizată în statul american Indiana, săptămâna trecută, de casa Dana Mecum.

De culoare argintie, acest automobil a făcut parte dintr-o colecţie privată după apariţia sa în filmul "Dispari în 60 de secunde".

Regizat de Dominic Sena, filmul de acţiune "Dispari în 60 de secunde" i-a avut în distribuţie pe Angelina Jolie şi Nicolas Cage şi a obţinut încasări de 237,2 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici