Autorităţile nu îşi pot explica modul în care un TIR a ajuns pe acoperişul unei case. INCIDENTUL a fost filmat | VIDEO

Momentul în care un autotren iese de pe carosabil şi „aterizează” pe acoperişul unei case a fost surprins de un şofer, bărbatul aflându-se în drum spre locul de muncă, scrie CNN.

5840 afișări
Imaginea articolului Autorităţile nu îşi pot explica modul în care un TIR a ajuns pe acoperişul unei case. INCIDENTUL a fost filmat | VIDEO

Autorităţile nu îşi pot da seama cum a ajuns un tir pe acoperişul unei case. INCIDENTUL a fost filmat | VIDEO

Incidentul a avut loc în Ontario, Canada, iar imaginile au devenit în scurt timp virale pe reţelele de socializare. În filmare se poate vedea cum autotrenul se deplasează pe o şosea, când dintr-o dată iese de pe carosabil şi aterizează tocmai pe acoperişul unei case. 

Întregul incident a fost filmat de un şofer, care se deplasa spre locul de muncă. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici