"Avengers: Endgame", printre marii câştigători ai galei People's Choice 2019. Lista completă a câştigătorilor - VIDEO

Lungmetrajul "Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame" s-a numărat printre marii câştigători ai galei People's Choice 2019, care a avut loc duminică seară, în Santa Monica, California, potrivit The Hollywood Reporter.

110 afișări
Imaginea articolului "Avengers: Endgame", printre marii câştigători ai galei People's Choice 2019. Lista completă a câştigătorilor - VIDEO

"Avengers: Endgame", printre marii câştigători ai galei People's Choice 2019. Lista completă a câştigătorilor - VIDEO

Printre marii câştigători ai evenimentului s-au mai numărat actorul Kevin Hart - aflat la prima sa apariţie publică de la gravul accident de maşină suferit în septembrie -, care a primit trofeul pentru comedie, Zendaya, Cole Sprouse, Jimmy Fallon, Blake Shelton şi starul "Avengers: Endgame" Robert Downey Jr., care şi-a dedicat premiul creatorului de benzi desenate Stan Lee.

În timpul ceremoniei, actriţa Jennifer Aniston a primit Icon Award, cântăreaţa Gwen Stefani a fost recompensată cu Fashion Icon Prize, iar Pink, cu Champion Award, pentru munca sa caritabilă cu mai multe asociaţii - No Kid Hungry, Make-a-Wish Foundation, Planned Parenthood, REVERB, Autism Speaks şi Human Rights Campaign -, dar şi pentru activitatea în calitate de ambasador UNICEF.

"Avengers: Endgame", de Anthony şi Joe Russo, devenit anul acesta lider în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie (2,796 miliarde de dolari), a primit premiile pentru cel mai bun lungmetraj al anului şi cea mai bună peliculă de acţiune, "Murder Mystery", cu Jennifer Aniston, a primit premiul pentru cea mai bună comedie, iar "After", cel pentru cea mai bună dramă. "Aladdin", cu Will Smith, a primit People's Choice Award pentru cel mai bun film dedicat întregii familii.

Premiul pentru cel mai bun actor i-a revenit lui Robert Downey Jr., pentru rolul din "Avengers: Endgame", iar Zendaya, a fost premiată pentru cea mai bună interpretare feminină, cea din "Spider-Man: Far From Home".

Cel mai bun serial al anului a fost desemnat "Stranger Things", care a primit şi premiul pentru cea mai bună dramă, în timp ce "The Big Bang Theory", care s-a încheiat anul acesta, a fost desemnată cea mai bună serie de comedie.

Cel mai bun actor într-un serial este anul acesta Cole Sprouse, din "Riverdale", iar Millie Bobby Brown a primit trofeul pentru cea mai bună actriţă într-un serial, pentru intepretarea din "Stranger Things".

În categoriile dedicate muzicii, Shawn Mendes a fost desemnat cântăreţul anului, Billie Eilish, cântăreaţa anului, iar Blackpink, grupul anului.

Materialul discografic cel mai recent al lui Taylor Swift, "Lover", a primit premiul pentru cel mai bun album, iar colaborarea "Señorita", dintre Shawn Mendes şi Camila Cabello, a primit trofeul pentru cântecul anului.

Lista completă a câştigătorilor se găseşte AICI.

Cea de-a 45-a ediţie a galei E! People's Choice Awards a avut loc la Barker Hangar din Santa Monica, California.

Premiile People's Choice sunt acordate pe baza voturilor fanilor şi sunt împărţite în 43 categorii, de la cinema la televiziune şi muzică. Gala a fost transmisă în direct de televiziunea E!.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici