Avionul cu care Bono călătorea la Berlin a pierdut o uşă în timpul zborului

Avionul cu care solistul trupei U2, Bono, a călătorit, miercuri, de la Dublin la Berlin a pierdut uşa din spate în timpul zborului, dar a aterizat în siguranţă.

309 afișări
Imaginea articolului Avionul cu care Bono călătorea la Berlin a pierdut o uşă în timpul zborului

Avionul cu care Bono călătorea la Berlin a pierdut o uşă în timpul zborului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bono şi patru prieteni de-ai săi au călătorit, miercuri, de la Dublin, Irlanda, către Berlin, cu un avion privat, cursa fiind operată de compania Learjet, pentru a participa la o întâlnire cu ministrul german al Economiei, Gerd Müller, transmite contactmusic.com.

În timpul zborului, deasupra Germaniei, uşa de acces situată în spatele avionului s-a desprins, potrivit Irish Daily Mail.

"(Bono, n.r.) a fost foarte norocos, avionul s-ar fi putut prăbuşi. La circa o oră de la decolare, pasagerii au auzit un zgomot înfundat puternic venind din spatele avionului. Au fost surprinşi şi neliniştiţi o perioadă, dar avionul şi-a continuat zborul şi a aterizat la Berlin. Când a aterizat, au fost îngroziţi să afle că practic tot compartimentul din spatele avionului se detaşase complet", a declarat o sursă pentru publicaţia irlandeză.

Autorităţile germane au confirmat că avionul a aterizat cu defecţiuni în zona uşii din spate, iar poliţia investighează incidentul.

Bagajele pasagerilor din avion au fost pierdute în momentul în care uşa s-a desprins.

Potrivit presei, Bono a fost singurul membru al trupei U2 aflat la bordul avionului, restul grupului sosind în capitala germană mai târziu, pentru a participa la decernarea premiilor Bambi International Music, joi seară.

Bono şi colegii din trupa rock U2 au participat duminică seară, la Glasgow, în Scoţia, la gala MTV European Music Awards 2014, unde au susţinut un scurt recital.

Grupul U2 a lansat unele dintre cele mai aclamate albume din lume în anii 1980 - "The Joshua Tree" şi "Rattle and Hum".

Trupa U2 este alcătuită din basistul Adam Clayton, Bono (voce şi chitară), Larry Mullen Jr. (tobe) şi chitaristul The Edge. Trupa a câştigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy şi a vândut peste 150 de milioane de albume.

Cel mai recent turneu susţinut de U2, intitulat "360º Tour", este seria de concerte cu cele mai mari încasări din istorie, cu venituri de 737 de milioane de dolari obţinute în 2010 şi 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici