Axl Rose a părăsit scena în mijlocul concertului din Dublin. Ce crezi că va face la Bucureşti? - VIDEO

Axl Rose, liderul formaţiei Guns N' Roses, a părăsit scena O2 din Dublin, în timpul concertului ce a avut loc miercuri, 1 septembrie, din cauză că fanii au aruncat cu o sticlă spre el, iritaţi de faptul că formaţia a întârziat mai mult de o oră, informează enterteinment.ie.

120 afișări
Imaginea articolului Axl Rose a părăsit scena în mijlocul concertului din Dublin. Ce crezi că va face la Bucureşti? - VIDEO

Axl Rose a părăsit scena în mijlocul concertului. Ce crezi că va face la Bucureşti? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

După ce au aşteptat mai bine de o oră apariţia lui Axl Rose, fanii au început să huiduie şi să arunce cu sticle spre scenă.

Chiar în timpul primei melodii a concertului, "Welcome to the Jungle", Axl Rose a oprit formaţia după ce un fan a aruncat o sticlă spre el.

"Încă o sticlă şi plecăm acasă! Am venit aici ca să ne distrăm şi sperăm că şi voi la fel, dar dacă mai aruncaţi doar o singură sticlă ..ne-am cărat de aici", a declarat iritat liderul formaţiei.

După câteva melodii, însă, fanii au aruncat alte sticle, aşa că Axl Rose a oprit concertul şi a ieşit de pe scenă.

Ulterior, mai mulţi reprezentanţi ai organizatorilor au urcat pe scenă, rugând publicul să nu mai arunce cu obiecte spre formaţie, pentru ca show-ul să poată continua.

Formaţia Guns N' Roses s-a întors pe scenă şi a terminat concertul în faţa unui public foarte restrâns şi iritat.

Guns N' Roses va concerta la Bucureşti pe 21 septembrie, la Romexpo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici