Axl Rose a sosit la Bucureşti, pentru concertul pe care îl va susţine la Rock the City

Legendarul Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, ce va susţine un concert duminică la Rock the City, a sosit sâmbătă dimineaţă la Bucureşti, împreună cu o parte din echipa sa, informează organizatorii festivalului care se desfăşoară de vineri până duminică, la complexul Romexpo.

314 afișări
Imaginea articolului Axl Rose a sosit la Bucureşti, pentru concertul pe care îl va susţine la Rock the City

Axl Rose a sosit la Bucureşti, pentru concertul pe care îl va susţine la Rock the City

Potrivit organizatorilor festivalului, D&D East Entertainment, Axl Rose a declarat că este foarte fericit să revină în România şi că abia aşteaptă să cânte, duminică, la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.

În cursul zilei de sâmbătă, solistul se va odihni în hotelul de lux în care este cazat, iar spre seară va face o scurtă vizită prin Capitală.

Guns N' Roses este headliner-ul zilei de duminică a festivalului Rock The City, având programat un concert de la ora 20.00. Trupa îşi doreşte să răsplătească fidelitatea fanilor printr-un recital extraordinar, care va dura aproximativ trei ore.

Potrivit organizatorilor festivalului, Axl Rose vrea să aibă în camera sa din spatele scenei două vaze cu câte 18 trandafiri, albi şi roşii. De asemenea, Axl Rose vrea să aibă la dispoziţie serviciile unui chiropractician, ale unei maseuze şi unui asistent de garderobă, gata să calce sau să coase lucruri la nevoie.

Trupa Guns N'Roses a sosit la Bucureşti din Graz, Austria, iar următoarea oprire din turneul ei mondial este Tel Aviv, în Israel. Pe perioada şederii la Bucureşti, trupa a solicitat montarea în backstage a nu mai puţin de nouă încăperi, fiecare cu rolul său bine definit. Trei dintre ele vor fi la dispoziţia lui Axl Rose, altele vor funcţiona ca salon de masaj, sală de mese, cameră de relaxare, garderobă comună, iar ultimele vor fi ocupate de o echipă de tehnicieni.

Încăperea în care Axl Rose va petrece câteva ore va trebui să fie suficient de spaţioasă încât opt persoane să nu se simtă înghesuite în ea, să aibă obligatoriu florile mai sus menţionate, amestecate şi puse în două vaze, baie cu duş, o canapea, două fotolii, o măsuţă de cafea şi bineînţeles, aparat de aer condiţionat. Axl şi trupa au solicitat ca temperatura în toate camerele sa să fie reglată la 22ºC.

În ceea ce priveşte mâncarea, cei de la Guns N' Roses nu sunt deloc mofturoşi. Vor în schimb să mănânce sănătos, aşa că au solicitat inclusiv omlete din albuş de ou, pâine integrală, cereale şi o multitudine de fructe la masa de dimineaţă. La prânz, solicitările trupei includ meniuri vegetariene - legume fierte sau sote şi salate. Seara, când este de aşteptat ca la masa trupei să fie hrăniţi nu doar rockerii, ci şi întreaga echipă tehnică (zeci de persoane), mâncarea este stabilită în funcţie de ziua săptămânii. Astfel, sâmbăta sunt preferate pastele, iar duminica friptura de curcan.

De îndată ce va termina de cântat, este posibil ca Axl să vrea să mănânce. Ca urmare, organizatorii trebuie să îi pună la dispoziţie mâncare gătită. Meniul preferat constă în carne de pui, cartofi piure şi legume fierte, dar rockerul nu ar spune nu nici unei porţii de spaghete pomodoro. În ceea ce priveşte băuturile, vedeta doreşte să aibă la dispoziţie o sticlă de şampanie de lux, una de vin roşu, una de vodcă, alta de tequila, cola fără zahăr, băuturi energizante, limonadă şi mai multe tipuri de bere premium.

Tuborg GreenFest powered by Rock The City şi-a dechis porţile vineri. În prima seară de festival, energicul show al trupei germane Heaven Shall Burn a încins la maximum atmosfera. Solistul Marcus Bischoff a condus "ostilităţile" de pe scenă, iar trupa a electrizat audienţa cu o prestaţie plină de energie, într-un recital de peste o oră.

Spectatorii prezenţi în prima zi a festivalului au apreciat în mod deosebit spectacolul trupei-legendă a rockului românesc Celelalte Cuvinte.

De altfel, toate trupele româneşti au fost primite de public cu entuziasm - Timpuri Noi, Luna Amară şi foarte tânăra formaţie Old Green.

Sâmbătă, porţile s-au deschis la ora 12.30. De la ora 13.00 a cântat Sweet Savage, iar în program urmează Saxon - 14.15 - 15.00, Lacuna Coil - 15.30 - 16.15, Soulfly - 16.45 - 17.45, Black Label Society - 18.15 - 19.15, Machine Head - 21.30 - 23.00.

Duminică, porţile se deschid la ora 13.00. Vor cânta Ugly Kid Joe - 13.45 - 14.15, Within Temptation - 14.45 - 15.45, The Cult - 16.15 - 17.15, Evanescence - 17.45 - 19.00 şi Guns N´Roses - 20.00 - 23.00.

Conceptul Tuborg GreenFest, implementat în ultimii ani şi în România, a dat naştere unora dintre cele mai puternice spectacole internaţionale. Până în prezent, Tuborg GreenFest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian şi Whitesnake. În anii trecuţi, Tuborg GreenFest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema şi Megadeth.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici