B'estfest: Michael Jackson, omagiat vineri la Silent Disco

Michael Jackson, superstarul decedat în urmă cu o săptămână, a fost omagiat vineri la festivalul B'estfest, circa 1.000 de oameni fredonând piesele regretatului artist, la petrecerea Silent Disco, ce a încheiat seara.

9 afișări
Imaginea articolului B'estfest: Michael Jackson, omagiat vineri la Silent Disco

B'estfest: Michael Jackson, omagiat vineri la Silent Disco (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

După concertele zilei, susţinute de AB4, Oceana, Alternosfera, Gabriela Cilmi, US3, Franz Ferdinand şi Orbital, o parte din publicul festivalului ce se desfăşoară până duminică în parcarea Romexpo din Bucureşti a luat parte la petrecerea Silent Disco. Începând cu ora 23.00, unul dintre cele două canale ale Silent Disco a fost dedicat artistului, într-un maraton muzical al hiturilor sale, începând cu Jackson 5 şi până la cele mai recente.

Cântăreţul american Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

De asemenea, membrii formaţiei Klaxon, care vineri au fost nevoiţi să-şi anuleze concertul la B'estfest, din cauza unor defecţiuni la camionul cu echipamente tehnice al trupei, au luat contact cu publicul tot la cortul Silent Disco, unde au luat stăpânire pe celălalt canal, propunând spectatorilor piesele lor favorite.

Silent Disco este o petrecere inedită, în cadrul căruia participanţii pot auzi muzica doar în căşti. Conceptul, care vine din Olanda şi a fost implementat în România pentru prima dată de Emagic, în 2006, poate fi metoda ideală de a lupta împotriva neplăcerilor sonore din discoteci. Silent Disco permite indivizilor dotaţi cu căşti să danseze fără a-şi deranja deloc vecinii. Un DJ se ocupă ca de obicei de muzică, însă sunetul este transmis prin radio spre căştile dansatorilor. Spectacolul "noctambulilor" are loc în tăcere, fiind stupefiant şi lăsând perplex pe oricine nu ia parte la el.

Festivalul B'estfest continuă sâmbătă cu concerte susţinute de Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers, The MOOoD, Gravity Co şi Persona. Evenimentul se va încheia duminică, cu ziua Aftershock, în care cap de afiş este trupa rock Manowar, alături de Holyhell, Trooper, Thunderstorm, Nexus şi Ulytau.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici