B'estfest Summer Camp 2013 începe vineri. Printre invitaţii festivalului, trupele Texas, Biohazard, Vama, Les Elephants Bizarres şi Ţapinarii

B'estfest Summer Camp 2013 începe în Tunari vineri, în line up-ul serii fiind Texas şi Tiamat, iar în fiecare zi a festivalului programul scenelor principale va alterna, oferind publicului cel mai bun mix de muzică alternative rock, indie rock, hip-hop şi soul, informează organizatorii, Emagic.

387 afișări
Imaginea articolului B'estfest Summer Camp 2013 începe vineri. Printre invitaţii festivalului, trupele Texas, Biohazard, Vama, Les Elephants Bizarres şi Ţapinarii

B'estfest Summer Camp 2013 începe vineri. Printre invitaţii festivalului, trupele Texas, Biohazard, Vama, Les Elephants Bizarres şi Ţapinarii (Imagine: Ovidiu Micsik-Mediafax Foto)

Accesul în zona de eveniment se va face vineri începând cu ora 17.00, urmând ca în celelalte două zile porţile să se deschidă la ora 16.00, concertele fiind programate să înceapă după ora 18.00.

Pe 5 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Texas, The Heavy, Vama şi Madddog, iar pe Coca-Cola Stage vor concerta Tiamat, Viţa de Vie - cu un show special, care va include exclusiv piese de pe binecunoscutul album "Fenomental" -, 1000 Mods, Nişte Băieţi şi Changing Skins. La Jägermeister Rock Arena vor avea loc show-uri acustice ale celor mai apreciate trupe rock din România, urmate de concerte full-electric ale unor nume fresh ale scenei underground. Pe scenă vor urca Omul cu Şobolani, Les Elephants Bizarres, Ţapinarii, Gothic şi Diamonds are Forever. La Vodafone Dance Arena, după miezul nopţii, vor mixa Joker, CARO şi Bass Turbat, cu un show live în premieră la B'estfest, warm-up-ul fiind asigurat de Amon şi Yuffa&Hardcore, urmând ca de after party să se ocupe echipa Electrocord (NotSoCommonDj, The Basstard şi UNU').

A doua zi a festivalului, 6 iulie, îl va avea ca headliner pe Nas, secondat de Nneka, pe scena principală, iar Biohazard şi Coma vor concerta pe Coca-Cola Stage. Programul zilei va fi deschis de East Roots şi Subcarpaţi, pe Ciuc Premium Stage, şi de White Walls şi Piranha, pe scena Coca-Cola. Vodafone Dance Arena va găzdui cele mai fierbinţi nume ale scenei drum and bass, dubstep şi electro - Noisia, Gojira & Planet H, ROA, Heath Ward, Electrocord şi Amon -, iar pe Jägermeister Rock Arena vor concerta trupele Grimus, ZOB, Loungerie II, Breathelast şi Roadkill Soda.

Ultima zi a B'estfest are în program nume precum Chase&Status şi Enter Shikari, pe scena Ciuc-Premium, alături de Electric Fence şi Shadowbox & Chimie, Soilwork, Subscribe, Goodbye to Gravity şi Hentai Corporation. Distracţia din Vodafone Dance Arena va fi asigurată de Friction, Phirah, DJ Paul Sawyer şi Basswise (Diamondz & Alex Dark), iar în Jägermeister Rock Arena concertele acustice vor fi susţinute de Partizan, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion şi Perfect Zero to Infinity, în timp ce de party-ul din Freedom Music Arena Silent Discotheque se va ocupa echipa Electrocord. Groove On Stage Octogonal Stage include numeroşi DJ din zona jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro şi hip-hop, precum Adnana Sun, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, Fane, Jo.E, Kosta, Martianarts, Miss I, Pseudub, Redulian, Rastahfairy, Rotopercutor, Tzuc şi Ufe.

Potrivit organizatorilor, cei care vor să trăiască pe deplin experienţa B'estfest Summer Camp, bucurându-se de cele trei zile şi trei nopţi de concerte şi distracţie, o pot face şi în acest an cazându-se în campingul B'estfest Park, aproape de zona de party-uri. Preţul unui voucher de cazare în camping este de doar 20 lei şi, mai mult decât atât, cei care nu au deja un cort în echipamentul personal îşi pot închiria sau chiar achiziţiona unul la "cheie", având, totodată, la dispoziţie o echipă de băieţi pricepuţi care să acorde asistenţă tehnică la nevoie.

Accesul în camping cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente de sticlă, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser, canistre de gaz, maşini de gătit cu benzină şi generatoare pe bază de petrol, droguri, narghilele este interzis. Este permis însă accesul cu alcool în zona de camping, cu condiţia să nu fie în recipiente de sticlă şi să nu depăşească cantitatea de 2 litri/ persoană pentru bere şi vin şi 0,75 litri/ persoană pentru băuturi alcoolice tari.

De asemenea, anul acesta, campingul va avea o zonă special amenajată pentru cei care aleg să-şi ţină aproape de cort maşina personală sau vin cu propria rulotă, accesul fiind posibil în baza aceluiaşi tip de voucher, valabil pentru o persoană, ce poate fi achiziţionat cu doar 20 de lei până la finalul lunii iunie.

Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), spectatorii B'estfest Summer Camp vor avea la dispoziţie şi anul acesta o linie specială de transport până la intrarea în zona de festival, care va funcţiona tur şi retur, de la Piaţa Charles de Gaulle - chiar de pe breteaua din faţa Parcului Herăstrău (staţia de metrou Aviatorilor), cu oprire şi în Piaţa Presei Libere, până la intrarea în B’estfest Park.

Autobuzele vor avea inscripţionate textul "Linie specială B'estfest" şi vor circula cu o frecvenţă de 15 minute, începând cu ora 16.30 în data de 5 iulie (vineri, prima zi de festival), respectiv ora 16.00 în zilele de 6 şi 7 iulie, până la ora 22.00. Se va circula în direcţia B'estfest Park inclusiv după ora 22.00, însă la interval de 60 de minute, până la ora 5 dimineaţa. La întoarcere, autobuzele vor pleca de la B'estfest Park spre Bucureşti, în funcţie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, până la ora 6.00 dimineaţa. Preţul unei călătorii este echivalentul unui bilet pentru liniile speciale, respectiv 3,5 lei, plata fiind posibilă fie prin validarea portofelului electronic preîncărcat, fie prin achiziţionarea titlului de călătorie, chiar la urcarea în autobuz.

Publicul va avea la dispoziţie şi linia de maxi-taxi 445, cu staţie la refugiul de tramvai al liniilor 16 şi 36 (din staţia de metrou Pipera) sau de la staţia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 - 20 de minute, iar capătul de linie se va afla în imediata apropiere festivalului.

Cei care vor veni cu maşina personală vor avea la dispoziţie şi două parcări în cadrul B'estfest Park, una cu plată situată lângă intrarea în festival, celalaltă gratuită, aflată la o distanţă mai mare. În cadrul B'estfest Park vor exista şi suporturi speciale pentru biciclete disponibile pentru fanii stilului "pe două roţi".

Abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival (150 de lei), biletele pentru o singură zi (70 de lei) şi voucherele de camping (20 lei) sunt disponibile în presale atât online, pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi Librăria Mihai Eminescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici