B’estfest Summer Camp, nominalizat la UK Festival Awards. Cum puteţi vota

Festivalul B'estfest Summer Camp se află şi anul acesta în rândul celor mai bune evenimente muzicale de pe continent, fiind nominalizat la categoria Best Medium-Sized Festival, în cadrul UK Festival Awards 2013, potrivit unui comunicat.

87 afișări
Imaginea articolului B’estfest Summer Camp, nominalizat la UK Festival Awards. Cum puteţi vota

B’estfest Summer Camp, nominalizat la UK Festival Awards. Cum puteţi vota (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Aceasta este cea de-a patra nominalizare a B’estfest Summer Camp la UK Festival Awards, cea mai cunoscută platformă prin care festivalurilor din întreaga lume le sunt recunoscute meritele.

Alături de B’estfest Summer Camp, lista nominalizărilor mai include festivaluri precum: Outlook Festival (Croaţia), Balaton Sound (Ungaria), Coke Live Music Festival (Cracovia).

Publicul îşi poate susţine festivalul preferat prin voturi online, până pe 1 noiembrie, intrând astfel în cursa pentru două bilete la toate festivalurile care vor fi premiate.

Votarea este deschisă pe site-ul oficial al competiţiei: http://eu.festivalawards.com/vote, câştigătorii urmând să fie anunţaţi în cadrul galei oficiale ce va avea loc pe 2 decembrie la celebra sală Roundhouse din Londra.

Ediţia din acest an a B’estfest Summer Camp, a treia la iarbă verde, s-a desfăşurat în perioada 5-7 iulie în comuna Tunari, din line-up făcând parte artişti precum Texas, Nas, Chase and Status, Nneka, Enter Shikari şi The Heavy.

Anul acesta B’estfest Summer Camp a înregistrat un nou record de audienţă, 28.000 de spectatori fiind prezenţi în B’estfest Park, în cea de-a doua zi de festival.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici