Baclavale cu vişine, ciocolată, specialităţi din miere, în weekend, la Sala Radio

Choco Fest, un târg de dulciuri tradiţionale şi internaţionale, are loc de vineri până duminică, în foaierul Sălii Radio din Bucureşti, informează Radio România.

217 afișări
Imaginea articolului Baclavale cu vişine, ciocolată, specialităţi din miere, în weekend, la Sala Radio

Choco Fest, de vineri până duminică, în Bucureşti (Imagine: George Calin/Mediafax Foto)

Amatorii de dulciuri se vor putea bucura la Choco Fest de prăjituri şi delicatese dintre cele mai diverse, de la specialităţi din miere la cozonaci, baclavale cu vişine, prăjituri de casă şi specialităţi tradiţionale maramureşene, dulciuri din Budapesta, praline belgiene şi dulciuri dietetice.

Cei mici vor primi baloane şi vor putea apela la artiştii face painting, care se vor afla în incinta târgului, pentru o "mască" personalizată. De asemenea, cei prezenţi au ocazia de a câştiga un premiu dulce.

Târgul va fi deschis în fiecare dintre cele trei zile în intervalul orar 10.00 - 20.00.

Accesul vizitatorilor la Choco Fest va fi gratuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici