Banderas, protagonist şi producător în primul film spaniol de animaţie 3D cu buget important

Antonio Banderas va fi producătorul şi actorul principal al filmului "Goleor, the Scane and the Sword", considerat primul lungmetraj spaniol de animaţie 3D care beneficiază de un buget important, în valoare de peste 22 de milioane de euro, informează Variety.com.

13 afișări
Imaginea articolului Banderas, protagonist şi producător în primul film spaniol de animaţie 3D cu buget important

Banderas, protagonist şi producător în primul film spaniol de animaţie 3D cu buget important (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antonio Banderas a început deja pre-producţia pentru acest proiect, împreună cu producătorul Enrique Posner şi de compania Kandor Graphics. Actorul spaniol va asigura vocea personajului principal şi va fi, totodată, directorul de casting al actorilor selecţionaţi în acest proiect.

Cu un buget de 22 de milioane de euro (peste 33 de milioane de dolari), "Goleor, the Scane and the Sword" este considerat primul film spaniol de animaţie în 3D care beneficiază de o finanţare considerabilă. Turnat în limba engleză, filmul prezintă într-un ton umoristic aventurile personajului principal, Goleor, care trăieşte într-o ţară medievală utopică, Gabilonia.

Eroul filmului, tânărul Goleor, visează să devină un brav cavaler într-o armură strălucitoare. Nu va fi deloc o sarcină uşoară, ţinând cont de faptul că ţara Gabilonia trece printr-o tranziţie dureroasă, de la un ţinut liniştit şi bucolic, dominat de cavaleri, dragoni şi vrăjitori, la o epocă modernă, dominată de avocaţi şi de birocraţie.

Manuel Sicilia a finalizat scenariul filmul, el fiind desemnat să asigure şi regia.

Filmările vor începe în ianuarie 2010, iar filmul va fi lansat oficial în decembrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici