"Barack cel Mare" are de-a face cu "şefa Michelle" (Galerie foto)

Deşi Barack Obama este preşedintele celei mai puternice ţări din lume, soţia lui, Michelle, este cea care comandă în familie, dar autoritatea acesteia ar putea fi contestată cu binecuvântarea primită de şeful statului american din partea Bisericii ortodoxe a Greciei din America.

20 afișări
Imaginea articolului "Barack cel Mare" are de-a face cu "şefa Michelle" (Galerie foto)

În familia Obama, "Barack cel Mare" are de-a face cu "şefa Michelle"

Barack Obama a declarat, glumind, că intenţionează să facă acest lucru, miercuri, cu ocazia celebrării la Casa Albă a Zilei independenţei Greciei.

Cu această ocazie, arhiepiscopul Bisericii ortodoxe a Greciei din America, Demetrios, i-a sugerat preşedintelui Obama să urmeze "exemplul ilustrului Alexandru cel Mare" şi "să taie nodul gordian" în privinţa problemelor nerezolvate ale Greciei.

"Îi voi spune lui Michelle că am fost comparat cu Alexandru cel Mare. Să vedem dacă voi câştiga astfel un plus de respect. Ea ştie prea bine că ea este şefa în casă", a glumit preşedintele Obama.

Potrivit legendei, în secolul al IV-lea î.Cr., Alexandru cel Mare ar fi tăiat cu sabia sa nodul care legase oiştea unui car sacru, după ce eşuase în încercarea de a-l dezlega, în Gordion, o localitate din actuala Turcie. El ar fi îndeplinit ulterior profeţia care spunea că persoana care va desface nodul va deveni stăpânul Asiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici