Barack Obama îi trimite două lăzi cu bere lui Stephen Harper după un pariu pierdut la JO de la Soci

Casa Albă va livra, luni, două lăzi de bere ambasadei Canadei la Washington, după un pariu pierdut de preşedintele Barack Obama în faţa premierului canadian Stephen Harper privind meciul de hochei de la Jocurile Olimpice de iarnă.

174 afișări
Imaginea articolului Barack Obama îi trimite două lăzi cu bere lui Stephen Harper după un pariu pierdut la JO de la Soci

Barack Obama si Stephen Harper (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne grăbim să livrăm luni două lăzi de bere tocmai fabricată" pentru premier din partea preşedintelui, a scris Consiliul de Securitate Naţională (NSC, cabinetul de politică externă al Casei Albe), vineri, pe contul său de Twitter.

Într-un alt mesaj, NSC a precizat că berile artizanale vor fi aromatizate cu miere de la un stup instalat în grădina Casei Albe.

La fel ca în 2010, Obama şi Harper au pariat pe echipele lor la hochei pe gheaţă, dar la Soci, la fel ca la Jocurile Olimpice precedente de la Vancouver, Canada a fost cea care a câştigat dubla.

Echipa feminină canadiană a învins echipa Statelor Unite cu 3 la 2 la 20 februarie, în finală. În ziua următoare, canadienii au câştigat în faţa vecinilor lor în turneul masculin în semifinale, după care au câştigat medalia de aur în faţa suedezilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici