Video Barack Obama împlineşte astăzi 54 de ani: “Încep să reflectez asupra vârstei” - FOTO, VIDEO

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, împlineşte, marţi, 54 de ani, aceasta fiind penultima zi de naştere pe care liderul american o sărbătoreşte la Casa Albă.

997 afișări

"Mâine este ziua mea de naştere, aşa că încep să reflectez asupra vârstei”, a declarat preşedintele Obama, luni, în timpul lansării primului plan al Statelor Unite de limitare a emisiilor de carbon produse de centralele electrice.

Anterior, liderul de la Casa Albă s-a bucurat de un prim „La Mulţi Ani”, interpretat de publicul reunit la un summit al tinerilor conducători din Africa, la care preşedintele american a luat parte, notează USA Today.

Administraţia Prezidenţială din SUA nu a oferit încă detalii privind modul în care preşedintele Barack Obama îşi va petrece cea de-a 54-a aniversare, însă cel mai probabil programul va include activităţi desfăşurate alături de familia sa.

Barack Obama s-a născut pe 4 august 1961, în Hawaii, şi şi-a petrecut o parte din copilărie în Indonezia. Obama se află la Casa Albă de şase ani, fiind cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite şi primul afroamerican aflat la conducerea primei puteri mondiale.

Ultima zi pe care Barack Obama o va petrece în calitate de preşedinte al Statelor Unite va fi pe 20 Ianuarie 2017, când noul preşedinte ales va depune jurământul de învestitură. Ultima zi “întreagă” la Casa Albă va fi, însă, pe 19 Ianuarie 2017.

Barack Obama este căsătorit cu Michelle Obama de 23 de ani şi au împreună două fiice: Malia Ann Obama, în vârstă de 17 ani şi Natasha (Sasha) Obama, de 14 ani.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici