Barack Obama: Michelle încă mă crede drăguţ

Barack Obama, care va împlini 50 de ani pe 4 august, a declarat că îi place această vârstă şi că soţia lui, Michelle, încă îl crede "drăguţ".

338 afișări
Imaginea articolului Barack Obama: Michelle încă mă crede drăguţ

Barack Obama: Michelle încă mă crede drăguţ (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele american a făcut aceste declaraţii într-un interviu acordat jurnalistului Michel Martin, prezentatorul emisiunii "Tell Me More", difuzată de National Public Radio, informează huffingtonpost.com.

"Mă simt cu adevărat bine când mă gândesc la vârsta de 50 de ani. În mod evident am mai multe fire albe de păr decât atunci când am preluat această funcţie, dar, altfel, mă simt bine cu această vârstă. Iar Michelle, ei bine, ea încă mă crede drăguţ. Cred că asta e tot ce contează în definitiv, nu?", a declarat Barack Obama.

La rândul ei, prima doamnă a Statelor Unite declarase anterior, în emisiunea "The Today Show", că soţul ei nu-şi vopseşte părul şi că pe ea nu o deranjează deloc firele albe din părul acestuia.

Michelle şi Barack Obama s-au căsătorit pe 3 octombrie 1992 şi au împreună două fiice - Malia Anne, născută pe 4 iulie 1998, şi Natasha ("Sasha"), născută pe 10 iunie 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici