Barack Obama o admiră pe Anne Hathaway: Este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat în "The Dark Knight Rises"

Preşedintele american Barack Obama este un admirator declarat al actriţei Anne Hathaway, pe care o consideră "cel mai bun lucru" pe care l-a remarcat în filmul "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises".

289 afișări
Imaginea articolului Barack Obama o admiră pe Anne Hathaway: Este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat în "The Dark Knight Rises"

Barack Obama o admiră pe Anne Hathaway: Este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat în "The Dark Knight Rises" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele american a vorbit despre acest film cu ocazia unei petreceri private, care a fost organizată sub forma unei acţiuni de strângere de fonduri pentru campania sa prezidenţială, luni, la vila din Connecticut a producătorului de film Harvey Weinstein, potrivit unei ştiri publicate de contactmusic.com.

Obama a spus că Anne Hathaway a fost "spectaculoasă" în acest film.

"Am avut şansa să văd cel mai recent film din seria «Batman» şi ea este cel mai bun lucru pe care l-am remarcat în film. Asta este doar părerea mea", a spus Barack Obama.

Anne Hathaway, care a râs la gluma făcută de Obama, a fost una dintre gazdele acelei petreceri, alături de Joanne Woodward, Aaron Sorkin şi Harvey Weinstein.

La această petrecere - unde meniul a costat 35.800 de dolari - au mai fost prezenţi Jerry Springer şi editorul-şef al revistei americane Vogue, Anna Wintour.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici