Barack Obama strânge singur fecalele câinelui său

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a mărturisit că el este cel care strânge fecalele câinelui său, Bo, în serile când îl plimbă prin grădina Casei Albe.

34 afișări
Imaginea articolului Barack Obama strânge singur fecalele câinelui său

Barack Obama strânge singur fecalele câinelui său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obama, care a făcut o vizită surpriză la o şcoală din Arlington, în apropiere de Washington, pentru a le citi şcolarilor fragmente din cartea sa "Of thee I sing", le-a răspuns copiilor la mai multe întrebări.

Astfel, un elev l-a întrebat pe preşedintele Obama dacă îi face plăcere să se plimbe prin Casa Albă. Întrebarea l-a amuzat pe Obama, care a declarat că nu se plimbă prea mult, deoarece lucrează foarte mult.

Totuşi, preşedintele american a mărturisit că se plimbă prin grădină, alături de câinele lui, Bo, şi că uneori trebuie chiar strânge fecalele acestuia. "Câteodată alerg cu Bo, dar uneori trebuie să îi strâng fecalele", a declarat Obama, copiii având o reacţie de scârbă.

"Nu vreau să las aşa ceva pe iarbă. Dacă aveţi un câine, trebuie să îl plimbaţi, dar şi să strângeţi după el", i-a învăţat Obama pe copii.

Aceste declaraţii ale preşedintelui american vin la două luni după cele ale predecesorului său, George W. Bush, care a declarat că, după ce şi-a încheiat mandatul la Casa Albă, s-a confruntat cu o situaţie nouă pentru el: să strângă fecalele câinelui său Barney.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici