Barack Obama, surprins în timp ce stătea de vorbă cu un "pirat" - FOTO

Preşedintele american, Barack Obama, apare într-o fotografie postată pe contul său de Twitter vorbind cu un bărbat îmbrăcat în pirat.

1569 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, surprins în timp ce stătea de vorbă cu un "pirat" - FOTO

Barack Obama, surprins în timp ce stătea de vorbă cu un "pirat" (Imagine: Twitter)

Imaginea cu preşedintele SUA şi piratul a fost postată pe contul de Twitter al lui Barack Obama, cu ocazia Zilei Internaţionale de vorbit precum piraţii, scrie dailymail.co.uk.

Se pare că fotografia a fost făcută cu mai mult timp în urmă. Casa Albă a postat imaginea pe site-ul de socializare cu mesajul "Arrr you in?"

Ziua Internaţională de vorbit precum piraţii, sărbătorită pe 19 septembrie, a fost înfiinţată în 1995 ca tribut pentru viaţa piraţilor, ilustrată în filmele anilor '50.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici