Bărbat acuzat de canibalism. Descoperirea macabră făcută de poliţia rusă

Un bărbat arestat în nordul Rusiei a fost acuzat de canibalism după ce au fost identificate 3 victime ale sale, parţial mâncate, alături de rămăşiţe de pisici, căini şi alte animale mai mici, relatează BBC.

805 afișări
Imaginea articolului Bărbat acuzat de canibalism. Descoperirea macabră făcută de poliţia rusă
Suspectul în vârstă de 51 de ani a petrecut alături de victimele sale, care au fost înjunghiate şi tranşate după ce adormeau din cauza alcoolului consumat, susţin autorităţile ruse. Oasele victimelor au fost găsite în pungi într-un lac şi într-un râu de lângă oraşul Arkhangelsk, relatează BBC

Comitetul de Investigaţii din Rusia, echivalentul FBI-ului, a dat publicităţii imagini cu suspectul arestat, dar fără a-i dezvălui identitatea. Bărbatul nu este suspectat de vreo boală psihică şi are cazier. Crimele s-au petrecut între 2016-2017, însă identificarea victimelor a necesitat o perioadă mare de timp. 
 
Pe lângă acuzaţiile de canibalism, autorităţile ruse susţin că suspectul a ucis animale precum câini şi pisici din care a mâncat, oase ale acestora fiind găsite amestecate cu cele de om.
 
Sursă foto: sledcom.ru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici