Bărbat arestat în cazul furtului unor fotografii cu prinţul William şi Kate Middleton

Un bărbat a fost arestat în cazul furtului unui aparat foto care conţinea fotografii cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi cu prietena sa, Kate Middleton, în timpul vacanţei acestora din Caraibe, informează poliţia britanică.

17 afișări
Imaginea articolului Bărbat arestat în cazul furtului unor fotografii cu prinţul William şi Kate Middleton

Bărbat arestat în cazul furtului unor fotografii cu prinţul William şi Kate Middleton

Reprezentanţii Scotland Yard au declarat că au reţinut, duminică dimineaţă, un bărbat în vârstă de 25 de ani, după ce primiseră informaţii, din partea jurnaliştilor tabloidului The Sun, că două persoane au încercat să vândă publicaţiei fotografii din timpul vacanţei cuplului format de prinţul  William şi Kate Middleton din insula Moustique.

Bărbatul a fost condus la un post de poliţie din Londra, fiind ulterior eliberat pe cauţiune până la o dată neprecizată din luna septembrie, la care va trebui să se prezinte din nou în faţa poliţiştilor, conform precizărilor purtătorului de cuvânt al Scotland Yard.

Conform The Sun, cei doi bărbaţi, care s-au prezentat sub numele de George şi John, au cerut tabloidului 50.000 de lire sterline (circa 61.000 de euro) pentru fotografii. Aceştia le-au spus celor de la The Sun că au găsit fotografiile pe un card de memorie, într-un şanţ din nord-estul Londrei.

Aparatul foto conţinând fotografiile i-a fost furat surorii lui Kate Middleton, Pippa, la Londra.

Fotografiile îi înfăţişau pe prinţul William şi pe Kate Middleton îmbrăţişându-se în piscină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici