Bărbat salvat după 24 de ore petrecute în ocean. El a folosit ceasul pentru a reflecta soarele

  • Un bărbat a fost salvat după 24 de ore petrecute în ocean în apropierea Noii Zeelande.
  • Ca să fie descoperit, el a folosit ceasul pentru a reflecta soarele.
  • Trei pescari au văzut lumina şi l-au salvat, potrivit Sky News.
2350 afișări
Imaginea articolului Bărbat salvat după 24 de ore petrecute în ocean. El a folosit ceasul pentru a reflecta soarele

Un bărbat care a petrecut aproape 24 de ore în apă şi-a alertat salvatorii folosind ceasul pentru a reflecta soarele. Un pescar a observat o reflexie ciudată pe suprafaţa apei şi s-a îndreptat către zona respectivă.

Poliţia susţine că a fost un „miracol absolut” că bărbatul este în viaţă. El a căzut în apă în timp ce pescuia departe de ţărm. Bărbatul a povestit că a îndurat o noapte rece în ocean şi că s-a întâlnit faţă în faţă cu un rechin care venise „să adulmece”.

Ulterior, a încercat să înoate 55 km până la Insulele Alderman din nord-estul Noii Zeelande, dar a obosit şi a fost dus de curenţi.

După ce a fost salvat de pescari, el a fost transportat la spital unde a primit tratament pentru hipotermie şi epuizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici