Bărbaţii preferă fetele drăguţe supermodelelor

Bărbaţii preferă fetele cu un aspect fizic plăcut fotomodelelor, căutând mai degrabă o persoană cu farmec şi cu o natură blândă decât una cu măsurile fizice ideale, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici, informează Daily Mail.

602 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii preferă fetele drăguţe supermodelelor

Bărbaţii preferă fetele drăguţe supermodelelor (Imagine: Ionel Iancu/Mediafax Foto)

Potrivit cercetării, bărbaţii consideră că soţia ideală trebuie să fie înţeleaptă şi să aibă farmec, o treime dintre bărbaţi adăugând la calităţi blândeţea.

"Deşi bărbaţii au fantezii legate de femeile cu personalităţi vulcanice şi inaccesibile, în realitate, când e vorba de alegerea partenerei de viaţă, bărbaţii preferă o femeie în care să poată avea încredere", a spus Stephen Rolt de la www.ukdating.com.

"Măsurile fizice ideale sunt un mit, atât pentru femeile care încearcă să le atingă, cât şi în ce priveşte dorinţele bărbaţilor. Aceştia se mulţumesc cu plăcerile simple ale vieţii şi caută o relaţie lipsită de stres. O femeie nevrotică, care ar încerca mereu să-şi menţină fizicul perfect, este departe de ceea ce-şi doreşte un bărbat", a adăugat el.

Vulgaritatea şi lipsa de încredere sunt considerate cele mai grave defecte de către bărbaţi, potrivit unui sondaj la care au participat aproape 800 de persoane şi ale cărui rezultate au fost publicate în Review Of Economics Of The Household.

Femeile se feresc cel mai mult de bărbaţii alcoolici, egoişti şi violenţi. Aproape jumătate dintre reprezentantele sexului frumos vor ca partenerul de viaţă să aibă o personalitate plăcută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici