Barbra Streisand lansează un volum de memorii în 2017

Cântăreaţa, actriţa şi regizoarea americană Barbra Streisand, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, va vorbi despre cariera ei spectaculoasă de peste şase decenii în industria de divertisment, într-un volum de memorii care va fi lansat în 2017.

128 afișări
Imaginea articolului Barbra Streisand lansează un volum de memorii în 2017

Barbra Streisand lansează un volum de memorii în 2017 (Imagine: Mediafax Foto/ AFP)

Anunţul a fost făcut miercuri de reprezentanţii editurii Viking, informează Reuters. Cartea, în care Barbra Streisand va relata diverse momente şi din viaţa ei privată, inclusiv anumite evenimente din copilărie, reprezintă prima autobiografie oficială a vedetei în vârstă de 73 de ani.

"Memoriile Barbrei Streisand reprezintă evenimentul din showbiz care se află de mulţi ani pe prima poziţie în lista de dorinţe a fiecărei edituri", a declarat Brian Tart, director şi publisher al editurii Viking, o divizie a grupului editorial Penguin Random House.

Născută în cartierul Brooklyn din New York, artista americană a vândut peste 72 de milioane de albume muzicale doar în Statele Unite ale Americii şi a făcut istorie în 2014, când a reuşit să devină singurul artist din lume care a avut un album ajuns pe primul loc în topul Billboard în fiecare dintre ultimele şase decenii.

De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a câştigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americană - Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Sindicatul regizorilor americani (Directors Guild of America), Globul de Aur, National Medal of the Arts şi Peabody -, pentru prestaţiile ei din muzică, cinematografie, teatru şi televiziune. Cântăreaţa a câştigat opt premii Grammy şi a vândut peste 245 de milioane de discuri pe plan mondial.

Artista americană este căsătorită din 1998 cu actorul James Brolin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici