Băsescu a cântat cu Aurel Tămaş refrenul piesei "Ţara mea şi mândra mea" - VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a urcat, duminică după-amiază, pe scena amplasată în centrul oraşului bihorean Marghita, la "Zilele Oraşului", alături de interpretul de muzică populară Aurel Tămaş şi a cântat împreună cu acesta refrenul piesei "Ţara mea şi mândra mea".

854 afișări
Imaginea articolului Băsescu a cântat cu Aurel Tămaş refrenul piesei "Ţara mea şi mândra mea" - VIDEO

Băsescu a cântat cu Aurel Tămaş refrenul piesei "Ţara mea şi mândra mea" (Imagine: Raluca Avram/Mediafax Foto)

Preşedintele Băsescu a ajuns, duminică după-amiază, la Marghita, împreună cu soţia sa, Maria, şi a avut o întâlnire, fără accesul presei, cu oficialităţile locale, la sediul Primăriei municipiului.

Băsescu a cântat cu Aurel Tămaş refrenul piesei

Ulterior, şeful statului şi soţia sa s-au îndreptat spre locul de desfăşurare a manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului, dând mâna cu unii localnici, fotografiindu-se cu ei şi primind flori de la aceştia.

Interpretul Aurel Tămaş susţinea un recital şi, la un moment dat, l-a invitat pe Traian Băsescu alături de el.

Preşedintele a urcat pe scenă, de unde a mulţumit pentru ospitalitate şi a spus că se află pentru prima oară la Marghita deoarece este prima dată când a fost invitat.

Video Stirileprotv.ro

"N-am venit însă ca într-o localitate în care nu ştii unde eşti, ştiu istoria Marghitei, ştiu cât de veche este, cât de frumoase tradiţiile, cât de primitori oamenii", a spus el.

Băsescu a cântat alături de Tămaş refrenul piesei "Ţara mea şi mândra mea", iar apoi a vrut să coboare de pe scenă.

La final, interpretul a spus "Trăiască preşedintele şi trăiască Marghita", moment în care Băsescu a luat din nou microfonul, pentru a preciza: "Să ştiţi că mi-e prieten, de aia spune «Trăiască preşedintele»".

Ulterior, şeful statului s-a plimbat prin mulţime, urmând să plece spre Ştei, unde va participa tot la Zilele Oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici