Băsescu, în cea mai nouă ediţie a "Enciclopediei Personalităţilor din România"

Ediţia a doua a volumului "Enciclopedia Personalităţilor din România", care conţine date şi despre preşedintele Traian Băsescu, va fi lansată pe 21 noiembrie, la Romexpo, în cadrul ediţiei din acest an a Târgului de carte Gaudeamus, potrivit editurii Hübners Who is Who.

47 afișări
Imaginea articolului Băsescu, în cea mai nouă ediţie a "Enciclopediei Personalităţilor din România"

Băsescu, în cea mai nouă ediţie a "Enciclopediei Personalităţilor din România"

Cea de-a doua ediţie din "Enciclopedia Personalităţilor din România" a apărut la editura Hübners Who is Who şi cuprinde biografiile a peste 9.000 de persoane din toate domeniile de activitate: economie, ştiinţă, cercetare, artă, politică, religie, sport, justiţie şi armată.

Lucrarea descrie profiluri exclusive ale personalităţilor de seamă din mediul de afaceri, din viaţa publică şi privată. Este o enciclopedie biografică a femeilor şi bărbaţilor contemporani cu carieră de succes din România.

Georgiana Mihăescu, Communication Manager al editurii, a declarat pentru MEDIAFAX că în noul volum se regăsesc personalităţi precum: Traian Băsescu, Andrei Zincă, Corina Chiriac, Margareta Pâslaru, Vasile Muraru, Răzvan Florea.

Lucrarea este legată în piele sau pânză cu încrustaţii aurii.

Hübners Who is Who publică în zece ţări informaţii sub formă de biografii. Lucrările din seria Hübners Who is Who apar regulat în România, Austria, Germania, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Grecia, Rusia şi Turcia.

În prima ediţie din "Enciclopedia Personalităţilor din România", lansată anul trecut, au fost publicate peste 4.550 de biografii ale unor persoane din toate domeniile vieţii publice, precum: George Cojocaru, Neagu Djuvara, Cristian Mandeal, Sergiu Nicolaescu, Mihai Leu.

Ediţia a XIV-a a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus va avea loc în Pavilionul Central al Romexpo, în perioada 21-25 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici