Băsescu, la concertul lui Gheorghe Zamfir de la Mamaia

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa asistă, duminică seară, la concertul pe care Gheorghe Zamfir îl susţine la Mamaia, în piaţeta din centrul staţiunii.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu, la concertul lui Gheorghe Zamfir de la Mamaia

Băsescu, la concertul lui Gheorghe Zamfir de la Mamaia

Preşedintele a ajuns în jurul orei 19.45 şi a intrat în mulţime. La concert, unde intrarea este liberă, iau parte peste o mie de persoane, spectacolul fiind organizat de Ministerul Turismului prin programul "Lumină la malul mării".

Băsescu şi soţia sa au stat de vorbă cu oamenii, s-au fotografiat cu unii dintre ei şi au dat autografe, preşedintele dând autografe inclusiv pe bancnote. Preşedintele s-a întâlnit, în mulţimea care asistă la concert, cu un fost coleg de echipaj cu care a navigat pe vasul "Biruinţa". De asemenea, el a primit cadou un ou roşu de la o persoană pe care a întrebat-o dacă oul este victorios, spunându-i că a pierdut toate bătăliile cu soţia sa la ciocnitul ouălor.

Şeful statului a declarat că a ajuns pe litoral duminică la prânz, s-a cazat la vila de protocol din Neptun, unde a luat masa de Paşte alături de familie, după care a mers în staţiunea Neptun şi a ieşit pe mare.

El a mai spus că a susţinut întotdeauna că România are două bogăţii, agricultura şi turismul, iar ceea ce a văzut în aceste zile pe litoral îl bucură foarte mult. El s-a declarat încântat că pe litoral sunt foarte mulţi turişti, spunând că nu văzut niciodată atât de multă lume la mare, în luna aprilie, şi apreciind că acest lucru reprezintă "o foarte bună carte de vizită" pentru ţara noastră. Şeful statului a mai spus că i-a plăcut foarte mult şi în Bucovina, unde a văzut, de asemenea, foarte mulţi turişti, inclusiv străini.

Băsescu ar urma să participe şi la concerul pe care Goran Bregovic îl va susţine, începând cu ora 21.30, pe plaja din Mamaia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici