Băsescu şi Tadic au dansat pe ritmurile formaţiei O-Zone

Preşedintele Traian Băsescu, alături de omologul său sârb, Boris Tadic, au dansat pe ritmurile melodiei "Dragostea din Tei", a formaţiei O-Zone, în finalul vizitei pe care cei doi oficiali au făcut-o la Şcoala Prieteniei, de la hotelul Beli Bor din localitatea Bajina Basta.

12 afișări
Imaginea articolului Băsescu şi Tadic au dansat pe ritmurile formaţiei O-Zone

Băsescu şi Tadic au dansat pe ritmurile formaţiei O-Zone (Imagine: Mediafax Foto)

Imediat după ce Boris Tadic şi Traian Băsescu şi-au încheiat discursurile pe care le-au susţinut la sfârşitul vizitei făcute la hotelul Beli Bor, unde au avut loc evenimentele din cadrul şcolii de vară "Serbia Noastră" dedicate "Zilei României – ţară prietenă", organizatorii le-au facut o surpriză celor doi demnitari, punând melodia "Dragostea din Tei", a formatiei O-ZONE.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, au coborât de pe scenă, făcându-şi loc printre copiii care dansau, dând pentru scurt timp din mâini.

Mult mai activ s-a dovedit preşedintele Tadic, care a dansat împreună cu soţia sa, Tatijana, până la finalul melodiei, în aplauzele privitorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici