Băsescu: Socrul meu are acum 94 de ani, e vânjos, mi-a urat să trăiesc cât el, aş mai avea 32 de ani

Preşedintele Traian Băsescu a primit, miercuri, o plachetă din partea reprezentanţilor mediului de afaceri, spunând, în discursul de mulţumire, că socrul său, care are 94 de ani şi este "vânjos", i-a urat să trăiască cât el, şeful statului adăugând: "Aş mai avea 32 de ani!".

1377 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Socrul meu are acum 94 de ani, e vânjos, mi-a urat să trăiesc cât el, aş mai avea 32 de ani

Băsescu: Socrul meu are acum 94 de ani, e vânjos, mi-a urat să trăiesc cât el, aş mai avea 32 de ani (Imagine: Facebook)

Preşedintele a participat la cea de a XXI-a ediţie a "Topului Naţional al Firmelor Private din România", organizată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

Traian Băsescu a primit, de la organizatori, o plachetă aniversară, rostind un scurt discurs de mulţumire.

"Vreau să ştiţi că frumoasa vârstă pe care am împlinit-o mă plasează, în mintea mea, în rândul oamenilor maturi, şi nu a celor bătrâni. Socrul meu, acum, alaltăieri, când m-a felicitat la telefon, mi-a spus: «Traian, îţi doresc să trăieşti cât trăiesc eu». Ţineţi cont că are 94 de ani şi încă e vânjos. Deci aş mai avea vreo 32 de ani", a spus Băsescu, râzând.

El a fost aplaudat de cei prezenţi la eveniment.

Preşedintele a împlinit, luni, 62 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici