Băsescu: Urgenţa pentru mine nu este căsătoria Elenei, ci să îmi facă "nişte nepoţi acolo"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, într-o discuţie cu jurnaliştii, că nu consideră o urgenţă căsătoria fiicei sale mai mici, europarlamentarul Elena Băsescu, ci dorinţa sa ca aceasta să îi facă "nişte nepoţi acolo".

2189 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Urgenţa pentru mine nu este căsătoria Elenei, ci să îmi facă "nişte nepoţi acolo"

Băsescu: Urgenţa pentru mine nu este căsătoria Elenei, ci să îmi facă "nişte nepoţi acolo" (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Un jurnalist l-a întrebat dacă vrea ca fiica sa cea mică să se căsătorească în toamna acestui an, iar preşedintele a răspuns: "Grea întrebare. De ce nu o întrebaţi pe ea?".

Jurnaliştii i-au spus că fiica sa nu este accesibilă pentru interviuri în presă, iar şeful statului i-a sfătuit să mai încerce: "Prindeţi-o, că e om politic şi ea".

Ulterior, preşedintele a precizat că el consideră o "urgenţă" ca fiica sa să îi facă nepoţei. "Urgenţa pentru mine e să facă nişte nepoţi acolo. Nu căsătoria, ci nepoţii", a mai afirmat preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici