Basketball Beer Challenge face valuri pe TikTok, te bagi?

  • Trebuie să laşi să cadă o minge de baschet pe care e o sticlă de bere şi să prinzi sticla când sare înapoi.
  • Unii se dovedesc maeştri şi prind sticla după ce face una sau mai multe rotaţii în aer.
  • Alţii, în schimb, încasează lovituri în toate părţile anatomice.
417 afișări

E vară, e cald şi, ce marge mai bine ca o bere? Poate o bere săltăreaţă. Cam despre asta e vorba în noua provocare de pe TokTok - Basketball Beer Challenge.

Se dă o minge de baschet şi o sticlă de bere. Berea e pusă pe minge, laşi mingea să cadă şi trebuie să prinzi sticla după ce e propulsată în sus de minge.

Greu de controlat săritura sticlei, dar unii dovedesc reale abilităţi de jongleur, ba chiar îşi permit să prindă sticla după ce se roteşte în aer o dată sau de mai multe ori.

Cele mai hazlii sunt însă eşecurile, pentru că, din motive de geometrie combinată cu fizică, sticla nărăvaşă îi loveşte pe amatorii de Basketball Beer Challenge în toate părţile anatomice ale corpului, cu predilecţie pentru părţile moi.

Una peste alta, e distracţie, te bagi?

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici