Bătăile inimii fiului lui Matt Bellamy, solistul Muse, înregistrate pentru noul album al trupei

Bătăile inimii fiului lui Matthew Bellamy, solistul trupei britanice Muse, şi a lui Kate Hudson au fost înregistrate de muzician şi incluse în melodia "Follow Me", care va apărea pe cel mai nou album al formaţiei, "The 2nd Law".

236 afișări
Imaginea articolului Bătăile inimii fiului lui Matt Bellamy, solistul Muse, înregistrate pentru noul album al trupei

Matt Bellamy, solistul Muse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sunetele au fost înregistrate cu iPhone-ul lui Matt Bellamy. Bingham, fiul cântăreţului şi al logodnicei acestuia, actriţa Kate Hudson, s-a născut anul acesta, pe 9 iulie. Bătăile inimii copilului, înregistrate înaintea naşterii acestuia, au fost incluse pe cel mai nou album al trupei, care încă nu a fost lansat şi care, potrivit lui Bellamy, este un amestec de rock clasic şi electro pop, informează nme.com.

Albumul va fi lansat pe 1 octombrie în Marea Britanie şi pe 2 octombrie în Statele Unite ale Americii.

Trupa Muse a compus piesa "Survival", care a fost cântecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Trupa britanică Muse, alcătuită din Matt Bellamy, Dominic Howard şi Chris Wolstenholme, a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii. După lansarea celui de-al şaselea album de studio, trupa va susţine un turneu european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici