Batman, Iron Man şi Indiana Jones, nominalizaţi la premiile People's Choice 2008

Batman, Iron Man şi aventurierul Indiana Jones concurează anul acesta la premiile People's Choice, distincţii acordate în urma voturilor online primite din partea publicului.

328 afișări
Imaginea articolului Batman, Iron Man şi Indiana Jones, nominalizaţi la premiile People's Choice 2008

Batman, Iron Man şi Indiana Jones, nominalizaţi la premiile People's Choice 2008

Printre cei care concurează pentru un premiu People's Choice se află şi Britney Spears, care a obţinut o nominalizare pentru rolul ei de invitat special în serialul de televiziune "How I Met Your Mother". Cântăreaţa americană nu a fost, însă, nominalizată la nicio categorie muzicală.

Premiile People's Choice, care vor fi decernate pe 7 ianuarie, deschid sezonul de distincţii ce sunt acordate anual la Hollywood şi care culminează cu gala Oscarurilor, cele mai importante recompense din industria cinematografică americană.

Spre deosebire de prestigioasele Oscaruri sau alte premii decernate de diferitele asociaţii din industria showbiz-ului american, câştigătorii People's Choice la toate cele trei categorii majore, film, televiziune, muzică, sunt votaţi de fani.

Regretatul actor australian Heath Ledger, decedat în ianuarie, din cauza unei supradoze de medicamente, a fost nominalizat alături de britanicul Christian Bale la categoria "cea mai bună colaborare de pe marele ecran", din filmul "Cavalerul Negru/ Dark Knight".

"Iron Man-Omul de oţel", cu Robert Downey Jr. şi Christian Bale a fost şi el nominalizat la categoria "cel mai bun film de acţiune", în timp "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" concurează cu filmele "Cavalerul negru" şi "Iron Man-Omul de oţel" la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun film de acţiune".

Robert Downey Jr., Harrison Ford şi Will Smith concurează la categoria "starul preferat al publicului", în timp ce Christian Bale, Brad Pitt şi Mark Wahlberg concurează la categoria "protagonistul preferat al publicului". Bale, Downey Jr. şi Smith au fost nominalizaţi, de asemenea, la categoria "cel mai bun actor într-un film de acţiune".

Angelina Jolie, Keira Knightley şi Reese Witherspoon au fost nominalizate la categoria "actriţa preferată a publicului", în timp ce Anne Hathaway, Kate Hudson şi Queen Latifah concurează la categoria "cea mai bună protagonistă", iar Cate Blanchett, Hathaway şi Jolie, la categoria "cea mai bună actriţă într-un film de acţiune".

Pentru această a 35-a ediţie a premiilor People's Choice au fost adăugate câteva categorii de premii speciale, printre care se numără: "eroul preferat", "cea mai bună dramă TV", "cel mai bun colectiv de actori", "cel mai bun invitat special", "cel mai bun star cu vârsta sub 35 de ani".

Rihanna, Alicia Keys şi Carrie Underwood, dar şi Chris Brown au primit cele mai multe nominalizări la categoriile de premii muzicale.

Câştigătorii
vor fi desemnaţi de public, acesta putând să voteze online pe site-ul www.pcaVOTE.com, între 10 noiembrie şi 7 decembrie.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la Shrine Auditorium, la Los Angeles, va fi prezentată de Queen Latifah şi va fi transmisă live de postul de televiziune american CBS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici