Batmobilul din "Batman revine", scos la licitaţie (Video)

Batmobilul cu care se deplasa eroul oraşului Gotham în cel de-al doilea film din seria "Batman", "Batman revine" (1992), regizat de Tim Burton, va fi scos la vânzare în cadrul unei licitaţii care va avea loc în Auburn, Indiana (SUA), între 28 august şi 2 septembrie.

254 afișări
Imaginea articolului Batmobilul din "Batman revine", scos la licitaţie (Video)

Batmobilul din "Batman revine", scos la licitaţie (Imagine: Mediafax/AFP)

Celebra maşină a lui Batman va fi scoasă la vânzare în cadrul celei de-a 38-a ediţii a licitaţiei Kruse International, informează allocine.fr.

Batmobilul este una dintre cele cinci maşini folosite de Batman (interpretat de Michael Keaton) în film, autenticitatea sa fiind susţinută de studiourile Warner Bros şi DC Comics. Din distribuţia filmului "Batman revine", regizat de Tim Burton, au mai făcut parte Michelle Pfeiffer (Catwoman) şi Danny de Vito (Pinguinul).

Având în vedere că ultima producţie din seria "Batman", "Cavalerul Negru", de Cristopher Nolan, cu Christian Bale şi Heath Ledger în rolurile principale, este pe locul trei în topul celor mai de succes filme din toate timpurile, organizatorii se aşteaptă ca batmobilul să fie vândut la un preţ record.

Batman revine

Cavalerul Negru

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici