BBC difuzează investigaţia despre celebrul interviu luat Prinţesei Diana în 1995. La ce oră va putea fi urmărit documentarul

  • BBC difuzează investigaţia despre interviul luat Prinţesei Diana în 1995.
  • Jurnalistul Martin Bashir este investigat pentru înşelarea prinţesei.
  • Interviul din 1995 a rămas unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune.
1186 afișări
Imaginea articolului BBC difuzează investigaţia despre celebrul interviu luat Prinţesei Diana în 1995. La ce oră va putea fi urmărit documentarul

BBC difuzează investigaţia despre celebrul interviu luat Prinţesei Diana în 1995. La ce oră va putea fi urmărit documentarul

BBC difuzează investigaţia despre celebrul interviu luat Prinţesei Diana în 1995. Difuzarea documentarului a fost deja amânată o dată. De data aceasta, investigaţia este programată azi, la ora 21.00, ora României, pe BBC One.
 
Reporterul Martin Bashir va face obiectul investigaţiilor BBC, metodele prin care a obţinut interviul fiind suspecte. El este acuzat că a falsificat mai multe extrase de cont pentru a o determina pe Diana să vorbească despre problemele sale.
 
BBC a declarat că Bashir a cooperat pe deplin cu anchetatorii şi că nu va comenta public, în timp ce procesul este în desfăşurare.
 
Întrebările au apărut la sfârşitul anului trecut în urma interviului, care a fost unul dintre cele mai vizionate programe BBC din toate timpurile, iar Bashir a câştigat un premiu Bafta TV.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici