Bebeluşul actriţei Reese Witherspoon a primit un cadou regal din partea prinţului William

Prinţul William şi ducesa Catherine au trimis bebeluşului actriţei Reese Witherspoon, la puţin timp după naştere, un cadou specific Marii Britanii.

570 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul actriţei Reese Witherspoon a primit un cadou regal din partea prinţului William

Reese Witherspoon (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cadoul, un body cu steagul Marii Britanii, a reprezentat un semn de apreciere din partea cuplului regal, informează contactmusic.com.

Actriţa Reese Witherspoon şi soţul ei, Jim Toth, au devenit părinţii băieţelului Tennessee James în luna septembrie, iar prinţul William şi soţia sa - pe care actriţa i-a întâlnit pe când aceştia erau în vizită în Los Angeles, în 2011 - au fost printre primii care le-au trimis un cadou şi o scrisoare de felicitare fericiţilor părinţi.

Cuplul Witherspoon -Toth a mai primit un cadou costisitor din partea lui Robert Pattinson, starul din celebra seria "Amurg"  - un leagăn din colecţia Posh Tots, în valoare de 2.000 de dolari.

Reese Witherspoon, în vârstă de 36 de ani, şi Jim Toth, un agent de la Hollywood în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în martie 2011. Cei doi şi-au început relaţia în ianuarie 2010, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani.

Reese Witherspoon, câştigătoarea premiului Oscar în 2006, graţie rolului June Carter Cash din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash", a fost căsătorită timp de şapte ani cu actorul Ryan Phillippe, partenerul ei din "Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions" (1999). Cei doi au divorţat în 2006 şi au împreună doi copii - Ava, născută în septembrie 1999, şi Deacon, născut în octombrie 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici