Bebeluşul Angelinei Jolie se va naşte într-un castel

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au hotărât să cumpere un castel în Provenţa, Franţa, pentru a-şi creşte acolo cei patru copiii, cărora li se va alătura, în câteva luni, încă unul, informează hellomagazine.com.

31 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul Angelinei Jolie se va naşte într-un castel

Bebeluşul Angelinei Jolie se va naşte într-un castel

Potrivit sursei citate, cuplul Jolie-Pitt are în prezent trei copii adoptaţi, Pax Thien, de origine vietnameză, în vârstă de 4 ani, Maddox, de origine cambodgiană, în vârstă de 6 ani, şi Zahara, de origine etiopiană, în vârstă de 3 ani, şi un copil biologic, Shiloh, care va împlini 2 ani, în mai.

La sfârşitul săptămânii trecute, Jolie a decis să pună capăt speculaţiilor care circulau de mai multă vreme din presă, prezentându-şi burtica de femeie însărcinată la gala Spirit Awards 2008.

Şi, deşi Shiloh s-a născut în Namibia, actriţa se pare că vrea să dea naştere următorului copil într-o ţară dezvoltată. "A renunţat la ideea de a naşte copilul într-o ţară a lumii a treia aşa cum plănuise", a declarat o sursă. "Au fost de acord ca următoarea dată când Angie va rămâne însărcinată să meargă în Franţa. Au o mulţime de amintiri fericite legate de această ţară", a adăugat sursa.

Potrivit unor surse, Angelina vrea să nască în Franţa pentru a aduce un omagiu regretatei sale mame, actriţa canadiano-franceză Marcheline Bertrand, care a murit anul trecut în urma unui cancer.

"Angelina este mândră de rădăcinile sale franţuzeşti şi vrea ca următorul său copil să se nască şi să crească în Franţa", potrivit unei surse.

Site-ul Mail Online informează că Brad Pitt ar fi confirmat prietenilor că Jolie aşteaptă gemeni. Cum naşterea va avea loc în această vară, Pitt şi-a reprogramat angajamentele profesionale pentru a putea petrece timp cu Jolie şi copiii.

"Vor avea gemeni, Angelina este sănătoasă, iar el este încântat că va fi din nou tată", a spus o sursă, care a adăugat că sarcina nu a fost una programată.

Jolie, în vârstă de 32 de ani, premiată cu un Oscar pentru rolul din filmul "Tinereţe furată", şi Brad Pitt, în vârstă de 44 de ani, s-au cunoscut în 2005, pe platourile de filmare la "D-l şi d-na Smith". Cei doi actori au declarat în nenumărate rânduri că nu plănuiesc să se căsătorească, dar că şi-au promis unul altuia să-şi crească împreună copiii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici