BEBELUŞUL REGAL | Primele imagini oficiale cu prinţul Louis, fotografiat alături de prinţesa Charlotte. FOTO

Ducele şi ducesa de Cambridge au împărtăşit publicului primele imagini oficiale ale prinţului Louis. Acesta a fost fotografiat alături de prinţesa Charlotte.

10712 afișări
Imaginea articolului BEBELUŞUL REGAL | Primele imagini oficiale cu prinţul Louis, fotografiat alături de prinţesa Charlotte. FOTO

Primele imagini cu prinţesa Charlotte alături de fratele ei, prinţul Louis, făcute chiar de ducesa de Cambridge. FOTO

În spatele aparatului de fotografiat a stat chiar ducesa Catherine, iar imaginile au fost făcute în data de 2 mai, când prinţesa Charlotte a împlinit trei ani.

"Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească publicului două fotografii ale prinţesei Charlotte şi prinţului Louis ce au fost făcute de către ducesă la palatul Kensington. Aceast[ imagine a fost făcută pe 2 mai, de ziua prinţesei, la împlinirea vârstei de trei ani. Ducele şi ducesa vor să mulţumească publicului pentru mesajele pline de căldură, primite în urma naşterii prinţului Louis şi cu ocazia aniversării prinţesei Charlotte", se arată în mesajul care însoţeşte una dintre fotografii. 

 

Cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, a anunţat după naşterea acestuia biroul de presă al Palatului Kensington, reşedinţa oficială a familiei. Louis este şi unul dintre numele prinţului William, precum şi unul dintre cele ale fratelui bebeluşului, prinţul George.

Arthur este un alt nume al tatălui copilului şi a fost şi unul dintre cele ale regelui George al VI-lea, tatăl reginei Elizabeth a II-a.

Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a născut, pe 23 aprilie, cel de-al treilea copil al său, la Spitalul St Mary din Londra, unde a fost internată în dimineaţa aceleiaşi zile. Băieţelul s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT) şi a avut la naştere - la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici