Beckham, confundat de poliţişti cu un hoţ de maşini

Fotbalistul echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a fost oprit în trafic, miercuri, în Essex, poliţiştii crezând că la volan se află un hoţ de maşini.

1 afișare
Imaginea articolului Beckham, confundat de poliţişti cu un hoţ de maşini

Beckham, confundat de poliţişti cu un hoţ de maşini

Potrivit The Sun, poliţiştii care au oprit automobilul Range Rover au fost uimiţi când l-au văzut pe Beckham la volan, după ce fotbalistul a lăsat geamul în jos pentru a-i saluta. Cei doi poliţişti credeau că era vorba de una din maşinile furate în ultima perioadă în Epping, Essex.

"Becks a oprit maşina în faţa unui hotel. A lăsat geamul în jos şi în 15 secunde a dispărut", a declarat un martor, Simon Krueger, în vârstă de 33 de ani.

Poliţia din Essex a confirmat că a verificat cui îi aparţine maşina respectivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici