"Bee Movie: povestea unei albine", pe primul loc în box office-ul nord-american

Lungmetrajul animat "Bee Movie: povestea unei albine", realizat de actorul de comedie Jerry Seinfeld, o producţie DreamWorks Animation, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, după ce a încasat 26 de milioane de dolari de vineri până duminică, informează Reuters.

5 afișări
Imaginea articolului "Bee Movie: povestea unei albine", pe primul loc în box office-ul nord-american

"Bee Movie: povestea unei albine", pe primul loc în box office-ul nord-american

Pe locul al doilea în box office-ul nord-american s-a situat drama "American Gangster", cu Denzel Washington şi Russell Crowe în rolurile principale, în regia lui Ridley Scott, care a obţinut la sfârşitul săptămânii trecute încasări de 24,3 milioane de dolari.

Comedia "Fred Claus", cu Vince Vaughn, povestea fratelui mai mare şi nefericit al lui Moş Crăciun, care la un moment dat este forţat să se mute la Polul Nord, s-a situat pe locul al treilea, după ce a obţinut încasări de 19,2 milioane de dolari.

"Leii mor pentru miei", drama cu buget redus produsă de compania lui Tom Cruise, United Artists, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari.

Pe locul al cincilea s-a situat comedia romantică "Dan in real life", cu Juliette Binoche şi Steve Carell, care a obţinut încasări de 5,9 milioane de dolari în cea de-a treia săptămână de la lansarea pe marile ecrane din America de Nord. Regizat de Peter Hedges, lungmetrajul prezintă povestea unui jurnalist văduv, tată a trei fete, care se îndrăgosteşte de iubita fratelui său.

A patra parte a seriei "Saw" a coborât de pe al treilea pe al şaselea loc, după ce a obţinut încasări de 5 milioane de dolari, de vineri până duminică. "Saw IV", în regia lui Darren Lynn Bousman, prezintă continuarea aventurilor lui Jigsaw şi este dominat de răsturnări de situaţie şi enigme macabre.

Comedia "The Game Plan", despre un jucător profesionist de fotbal american cu o viaţă tulbure, care descoperă că are o fiică în vârstă de 7 ani, s-a situat pe locul al şaptelea, cu încasări de 2,4 milioane de dolari, şi este urmată în top de horror-ul "P2", în regia lui Franck Khalfoun, care a avut încasări de 2,2 milioane de dolari în a doua săptămână de la lansare.

Filmul de groază "30 Days of Night", cu Josh Hartnett, despre nişte vampiri care atacă un sat din Alaska îngropat în noaptea polară, a coborât de pe a cincea pe a noua poziţie în box office-ul nord-american, după ce a obţinut încasări de 2,1 milioane de dolari.

Topul primelor zece filme cu cele mai mari încasări la sfârşitul săptămânii trecute, în America de Nord, se încheie cu filmul "Martian Child", cu John Cusack şi Amanda Peet, care a avut încasări de 1,8 milioane de dolari în a doua săptămână de la lansare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici