Ben Affleck s-a împrietenit cu câţiva spărgători de bănci

Ben Affleck s-a împrietenit cu câţiva condamnaţi, aflaţi după gratii în închisorile din Boston, pentru a se asigura că noul său film, "Oraşul/ The Town", reflectă într-un mod realist viaţa unui spărgător de bănci, informează contactmusic.com.

21 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck s-a împrietenit cu câţiva spărgători de bănci

Ben Affleck s-a împrietenit cu câţiva spărgători de bănci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american este scenaristul, regizorul şi protagonistul acestui film care prezintă povestea unui tânăr infractor decis să îşi schimbe viaţa.

Ben Affleck consideră că îndelungatele discuţii purtate cu infractorii aflaţi în închisorile din oraşul său natal, Boston, l-au ajutat să ofere publicului o interpretare realistă şi credibilă.

"Am discutat cu câţiva spărgători de bănci, cu ajutorul motorului de căutare Google. Jur pe Dumnezeu, am căutat pe Google câţiva hoţi din împrejurimile oraşului Boston, am primit o listă cu nume şi apoi am găsit pe internet închisorile unde se aflau aceştia. Am sunat la câteva dintre ele, la fel ca un agent de vânzări. Un angajat al uneia dintre închisori mi-a spus la telefon: «Ca să vezi! Reveniţi joi!»", a declarat actorul american.

"Acesta este unul dintre lucrurile minunate oferite de meseria de actor - ai ocazia de a face tot felul de cercetări interesante", a adăugat Ben Affleck.

Actorul a fost uimit de cât de doritori erau acei condamnaţi să vorbească în mod deschis cu el despre trecuturile lor: "Se pare că erau pur şi simplu fericiţi să vorbească cu cineva. Te duci acolo şi îţi dai seama că ei nu au prea multe lucruri de făcut în închisoare".

Filmul "Oraşul/ The Town" va avea premiera în România pe 31 decembrie.

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici