Ben Affleck şi-a construit o peşteră ca cea a lui Batman înainte de a primi rolul omului-liliac

Actorul american Ben Affleck şi-a construit o peşteră în stilul Batcave, "vizuina" secretă a lui Bruce Wayne-Batman, cu mult înainte ca el să primească oferta de a-l interpreta pe omul-liliac.

548 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck şi-a construit o peşteră ca cea a lui Batman înainte de a primi rolul omului-liliac

Ben Affleck (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Affleck, care va interpreta rolul supereroului Batman în următoarele filme din această franciză de succes, este atât de pasionat de acest personaj încât şi-a construit o replică a intrării secrete în "vizuina" lui Bruce Wayne, în care acesta îşi păstra costumul de om-liliac, armele şi vehiculele cu care se deplasează, informează contactmusic.com.

Regizorul Kevin Smith, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Ben Affleck, a declarat: "Când am văzut prima oară casa lui, el mi-a făcut un tur şi apoi mi-a spus să mă duc cu el să-mi arate încă o cameră". "M-a dus în camera respectivă şi mi-a arătat ce construise acolo. Era un birou care avea o bibliotecă frumoasă, iar apoi a apăsat pe ceva şi biblioteca s-a deschis", a povestit regizorul.

"Iar eu i-am spus: «La naiba, ţi-ai construit un Batcave?». Iar el mi-a răspuns că a conceput doar intrarea în peştera lui Batman. Când am intrat, în spatele bibliotecii era o cameră securizată", a adăugat acesta.

Actorul Ben Affleck a fost recent numit succesorul lui Christian Bale în rolul lui Batman, o mişcare care i-a înfuriat pe mulţi fani ai supereroului. Studiourile Warner Bros. au anunţat, în luna iulie, că doresc să îi reunească pe supereroii Superman şi Batman într-un film, a cărui lansare este prevăzută pentru anul 2015 şi care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cea mai recentă parte din franciza "Superman", lansată în acest an.

Ben Affleck, care nu este chiar un străin de universul supereroilor din benzile desenate - l-a interpretat pe Matt Murdock în pelicula "Daredevil" din 2003 -, are o cotă de popularitate uriaşă la Hollywood în acest an, graţie succesului lungmetrajului său "Argo", recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun film, în luna februarie. Actorul american a fost distribuit recent şi în "Runner Runner", o dramă inspirată din lumea jocurilor de noroc, în care va juca alături de Justin Timberlake.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici