Ben Affleck vrea să facă un remake al filmului franţuzesc "Tell No One"

Ben Affleck, câştigător al premiului Oscar pentru cel mai bun scenariu, vrea să regizeze o nouă adaptare a romanului lui Harlan Coben "Tell No One", care a fost ecranizat în 2006, în regia lui Guillaume Canet, producător fiind Luc Besson.

135 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck vrea să facă un remake al filmului franţuzesc "Tell No One"

Ben Affleck vrea să facă un remake al filmului franţuzesc "Tell No One" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Romanul "Tell No One" spune povestea unui doctor care, la opt ani după ce soţia sa este ucisă, primeşte un e-mail de la o persoană care pretinde că este ea. În producţia lui Canet, Kristen Scott Thomas joacă rolul surorii soţiei doctorului, informează nme.com.

Prima adaptare cinematografică a romanului a primit patru premii Cesar, echivalentul francez al premiilor Oscar, inclusiv cele pentru cel mai bun regizor - Guillaume Canet - şi pentru cel mai bun actor - Francois Cluzet.

Presa americană a scris că Warner Brothers şi Universal au cumpărat drepturile de adaptare a cărţii şi că Affleck va fi regizorul noii producţii.

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi recent lansatul "Oraşul/ The Town".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici