Ben Stiller şi Robert De Niro, în partea a treia a seriei "Un socru de coşmar"

Mult aşteptata parte a treia a comediei "Un socru de coşmar", intitulată "Meet the Little Focker", anunţată iniţial în urmă cu doi ani, urmează să fie produsă de studiourile Universal Pictures, sub bagheta unui nou regizor.

743 afișări
Imaginea articolului Ben Stiller şi Robert De Niro, în partea a treia a seriei "Un socru de coşmar"

Ben Stiller şi Robert De Niro, în partea a treia a seriei "Un socru de coşmar"

Seria a debutat în 2000 şi îi prezintă pe Ben Stiller, în rolul lui Greg Focker, liberal şi neîndemânatic, şi pe Robert De Niro, în rolul socrului conservator şi nemilos.

"Meet the Little Focker", a treia parte a seriei, se va axa pe aventurile copiilor lui Greg şi ai soţiei sale, Pam, interpretată de Teri Polo.

Alături de Ben Stiller şi Robert De Niro va apărea şi Owen Wilson. Acesta, care a avut un rol mai mic în primele două filme ale francizei, va avea o partitură mai mare în noua producţie.

Jay Roach, care a regizat primele două filme, va fi de această dată producătorul noului lungmetraj, numele regizorului nefiind, deocamdată, cunoscut. John Hamburg va fi scenaristul celei de-a treia părţi, după ce a colaborat cu Stiller şi la scrierea scenariilor primelor două filme.

Franciza "Un socru de coşmar" s-a dovedit a fi o bună infuzie de capital pentru Universal, deoarece primele două filme au obţinut încasări de peste 800 de milioane de dolari pe plan mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici