Benicio del Toro şi Steven Soderbergh au petrecut alături de 12 stripteuze

Actorul Benicio del Toro şi regizorul Steven Soderbergh, care au prezentat filmul "Guerilla" în premieră la Festivalul de Film de la Toronto, au petrecut în oraşul canadian, într-un club, alături de 12 stripteuze.

10 afișări
Imaginea articolului Benicio del Toro şi Steven Soderbergh au petrecut alături de 12 stripteuze

Benicio del Toro şi Steven Soderbergh au petrecut alături de 12 stripteuze (Imagine: Mediafax/AFP)

Cei doi au petrecut alături de stripteuze în clubul eco-friendly Greenhouse din Toronto, informează femalefirst.co.uk.

"Cina a început la 9.00 seara şi, la 12.30, Benicio şi Steven au primit vizita a 12 fete în camera VIP în care stăteau. Acestea dădeau shot-uri de votcă în timp ce le dansau celor doi în poală", a declarat o sursă apropiată pentru New York Post.

Regia şi scenariul filmului "Guerilla", care are o durată de 4 ore şi 28 de minute, sunt semnate de Steven Soderbergh, iar din distribuţie fac parte Benicio del Toro, Benjamin Bratt, Francka Potente.

Guerilla

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici