Bere pentru câini, în cafenelele şi terasele din Australia

O bere destinată celui mai bun prieten al omului, câinele, s-a dovedit a fi un mare succes în magazinele cu produse pentru animale din Australia.

213 afișări
Imaginea articolului Bere pentru câini, în cafenelele şi terasele din Australia

Bere pentru câini în petshop-urile din Australia (Imagine: www.didntyouhear.com)

Dog Beer, sau DB, a fost creată de proprietarul de magazin Elise Schumacher din Sydney, după ce aceasta a remarcat faptul că cei doi câini pe care îi are, Louis şi Vuitton, lingeau picăturile de bere de pe podea.

"Sloganul este «Dă-i un rând de bere celui mai bun prieten»", a indicat Schumacher. "Am băut-o. Are gust de vită şi miroase ca o bere", a adăugat femeia.

Schumacher, care mai comercializează în magazinele sale plăcinţele cu răvaşe cu aromă de ficat destinate căţeilor, spune că berea normală este dăunătoare sănătăţii animalului.

Berea specială este ambalată în sticle de culoare închisă la fel ca şi berea normală şi se vinde în cafenelele şi terasele locale. O sticlă de bere pentru căţei costă la fel de mult ca o bere normală, 5 dolari australieni (4,76 dolari americani).

"Este foarte populară în rândul bărbaţilor care au câini. Mulţi cumpără mai multe sticle şi le dăruiesc proprietarilor de animale", a spus Schumacher, adăugând că a "vândut sute de sticle de bere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici