Berlusconi, nud într-un tablou, alături de Mara Carfagna

Premierul italian Silvio Berlusconi şi Mara Carfagna, vedeta de televiziune devenită ministrul Egalităţii de Şanse, au fost satirizaţi într-un tablou semnat de artistul Filippo Panseca, în care cei doi apar în ipostază nud, informează The Independent.

384 afișări
Imaginea articolului Berlusconi, nud într-un tablou, alături de Mara Carfagna

Silvio Berlusconi, nud într-un tablou, alături de Mara Carfagna

În urmă cu doi ani, premierul italian a mărturisit vedetei de televiziune Mara Carfagna şi telespectatorilor, în cadrul unei emisiuni, că ar fi dispus să o ia pe aceasta de soţie dacă nu ar fi fost deja însurat. Soţia premierului, Veronica Lario, a cerut şi a obţinut scuze publice în urma incidentului, dar, anul trecut, Berlusconi a numit-o pe Mara Carfagna ministru al Egalităţii de Şanse, în noul său guvern.

Celebrul cuplu virtual a fost satirizat printr-o pictură în ulei aflată pe peretele unei galerii de lângă Savona, în Liguria. Berlusconi este reprezentat purtând o pereche de aripi uriaşe care se întind protector în jurul planturoasei goliciuni a Marei Carfagna. Premierul pare că îi şopteşte ceva la ureche protejatei sale, aceasta având privirea aţintită asupra pânzei care îi acoperă acestuia discret sexul.

Soţia premierului are şi ea dedicat un tablou, în care este reprezentată în costumul Evei, cu aripi angelice şi sâni generoşi.

Artistul Filippo Panseca a declarat că prin aceste lucrări doreşte să aducă un omagiu premierului şi a adăugat că, dacă Berlusconi ar recompensa gestul, ar dona banii victimelor cutremurului din Abruzzo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici