Best of "Poveştiri adevărate", la 13 ani Acasă, pe www.acasatv.ro

Emisiunea "Poveştiri adevărate" împlineşte, în 2011, zece ani de când spune poveşti impresionante pe postul Acasă, fapt pentru care site-ul www.acasatv.ro va face o recapitulare a celor mai vizionate momente din această perioadă, potrivit unui comunicat.

1333 afișări
Imaginea articolului Best of "Poveştiri adevărate", la 13 ani Acasă, pe www.acasatv.ro

Best of "Poveştiri adevărate", la 13 ani Acasă, pe www.acasatv.ro

Pe 2 februarie, postul Acasă împlineşte 13 ani de când intră în casele telespectatorilor, iar emisiunea "Poveştiri adevărate" împlineşte, în acest an, zece ani de când spune poveşti impresionante Acasă.

Site-ul www.acasatv.ro va face o recapitulare a celor mai vizionate momente din aceşti ani. În decursul acestei perioade, au fost mai mulţi prezentatori care au încercat să fie cât mai aproape de cei care aveau nevoie de ajutor în diferite probleme. De la Petre Cătălin Fumuru, Corina Dănilă, Lucian Viziru, Dragoş Stănescu până la Radu Vâlcan şi Ioana Maria Moldovan, toţi au încercat să aducă în casele publicului o parte cât mai realistă a bucuriilor sau necazurilor din inimile românilor atât din ţară, cât şi de pretutindeni.

"Recapitularea" acestor momente importante din cei zece ani de "Poveştiri adevărate" se va face în funcţie de cele mai vizionate momente. În fiecare zi, în perioada 24 ianuarie - 2 februarie, pe site-ul www.acasatv.ro va fi postat momentul care a reuşit să facă cea mai mare audienţă în fiecare an, din 2001 şi până în prezent.

Emisiunea a început în septembrie 2001, avându-l drept gazdă pe Petre Cătălin Fumuru şi cea mai vizionată ediţie a fost cea din 25 noiembrie. Atunci a fost difuzată ediţia care spunea povestea Lolitei, un travestit din Bucureşti care încerca să facă faţă prejudecăţilor celor din jur, dar şi problemelor de ordin sentimental din viaţa sa.

În 2002, povestea care a emoţionat publicul a fost cea a unei femei care nu putea să intre în propria casă din cauza unei alte familii care creştea acolo peste 30 de câini.

În 2003, Corina Dănilă a fost cea care a spus povestea unui arab adus la sapă de lemn de o româncă. Femeia a reuşit să-i cheltuiască toată averea. Istoria respectivă, asemănătoare unui scenariu de telenovelă, va fi postată pe site-ul www.acasatv.ro, pe 26 ianuarie.

Pe 5 decembrie 2004, Lucian Viziru a realizat o transmisiune în direct pentru "Poveştiri adevărate" de la aeroport, odată cu prima vizită în România a celebrei actriţe Gabriela Spanic. Pe atunci s-a zvonit că între cei doi s-ar fi înfiripat o adevărată poveste de iubire. De la ce au pornit toate aceste zvonuri şi cât de emoţionat a fost Lucian când a văzut-o pentru prima oară pe Gabriela internauţii vor putea vedea joi, în exclusivitate pe www.acasatv.ro.

În 2005, gazda emisiunii era Lucian Viziru şi ediţia care a făcut cea mai mare audienţă a fost cea care a dezvăluit cum un bebeluş de două luni a fost smuls de la sânul mamei sale printr-o hotărâre judecătorească.

În 2006, Dragoş Stănescu şi Ioana Maria Moldovan au povestit cum o mamă a fost dată afară din casă chiar de către fiul ei.

În 2007, cele mai bune audienţe au fost înregistrate pe 3 ianuarie, cu o ediţie care a realizat o trecere în revistă a ceea ce au făcut artiştii români în 2006: este vorba despre Cleopatra Stratan, Loredana, Mihai Trăistariu, fetele de la Heaven, surorile de la Indigo şi alţii.

În 2008, ediţia cea mai vizionată a fost cea care a prezentat imagini de la ziua de naştere a lui Ion Dolănescu, celebru pentru petrecerile memorabile pe care le dădea. Deşi după moartea artistului scandalurile nu au încetat să apară, "Poveştirile adevărate" demonstrează că, pe vremuri, exista totuşi armonie în familie.

În 2009, cea mai bună ediţie a "Poveştirilor adevărate" a fost pe 3 ianuarie şi a prezentat imagini în retrospectivă de la petrecerea de 10 ani Acasă: toate vedetele au fost costumate în diverse personaje, iar Doiniţa Oancea a câştigat premiul pentru cel mai reuşit costum.

Anul trecut, ediţia cu cea mai mare audienţă, prezentată la momentul respectiv de Ioana Maria Moldovan şi Radu Vâlcan, a fost înregistrată pe 6 ianuarie, când a fost dezbătută problema fetelor care apelează la videochat-ul erotic pentru a câştiga bani. Această ediţie va fi difuzată chiar în ziua în care postul Acasă aniversează 13 ani, pe 2 februarie, pe www.acasatv.ro.

www.acasatv.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care operează site-uri de top din internetul românesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro şi www.wrestlingfan.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici