Beth Hart revine în concert la Bucureşti, pe 17 iunie

Cântăreaţa Beth Hart, despre a cărei voce se spune că "opreşte timpul în loc", nominalizată la premiile Grammy şi deţinătoare a numeroase discuri de platină, revine în România în concert pe 17 iunie,de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti, conform unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

593 afișări
Imaginea articolului Beth Hart revine în concert la Bucureşti, pe 17 iunie

Beth Hart revine în concert la Bucureşti, pe 17 iunie (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Beth Harth, una dintre cele mai apreciate voci ale blues-ului în momentul actual, cântăreaţa despre care s-a spus ce este "obligatoriu de ascultat măcar o dată în viaţă", numărul 1 în top Billboard Blues, revine pentru a două oară pe scenă Sălii Palatului din Bucureşti, după concertul susţinut pe 21 iulie 2015. Atunci, 3500 de spectatori s-au lăsat pradă unei tranşe colective în cadrul unui concert care a durat două ore.

Beth Hart, a cărei voce este un mix între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding şi Amy Winehouse, va încânta încă o dată publicul românesc cu show-ul său, într-un nou concert susţinut pe 17 iunie la ora 20:00, evenimentul fiind organizat de Vreau Bilet şi Premium Booking. De altfel, cântăreaţa a numit interacţiunea cu publicul român în primul concert de-a dreptul "uluitoare".

"M-am gândit că va fi minunat, dar nu am crezut că va fi uimitor!", spunea Beth Hart, pentru care întâlnirea cu publicul din România a fost surprinzătoare. Cântăreaţa americană a fost impresionată de căldura cu care a fost întâmpinată, dar şi de faptul că publicul bucureştean îi cunoştea atât de bine piesele, informează vreaubilet.ro.

Cântăreaţa nu a dezvăluit încă ce anume pregăteşte pentru show-ul din 17 iunie, de la Sala Palatului, dar este cunoscut faptul că Beth Hart obişnuieşte să schimbe setlist-ul pentru fiecare spectacol în parte şi, cu siguranţă, va pregăti multe surprize publicului pe care l-a îndrăgit chiar de la prima întâlnire. De altfel, la concertul din vara anului trecut, imediat după întâlnirea cu jurnaliştii, care i-au spus ce vor să asculte, Beth Hart a schimbat playlist-ul şi a introdus piesele dorite de aceştia. Şi pentru că unele dintre piese nu le mai cântase de mulţi ani, cântăreaţa americană le-a repetat chiar în holul Sălii Palatului. Cu siguranţă însă, la concertul de pe 17 iunie, marile hituri ale lui Beth Hart vor putea fi ascultate de publicul bucureştean.

Artista, în vârstă de 43 de ani, a fost decoperita de managerul şi viitorul ei prieten David Wolff, în timp ce cânta pe străzile din Los Angeles şi au trecut doar câteva săptămâni până la primul său album lansat şi situat pe primele locuri în lume în topurile de blues.

Beth Hart a început să consume alcool de tânăra, la 13 ani făcea deja cure de dezalcoolizare, la 20 de ani, când sora sa a decedat din cauza unei complicaţii provocate de virusul HIV, a început să lupte cu efectele drogurilor, ale alcoolului, depresiilor, deciziilor extreme, relaţiilor nocive şi a primit şi diagnosticul de tulburare bipolară. Beth Hart îşi "strigă" eliberarea de droguri în fiecare concert, de curând anunţându-şi publicul de la Royal Albert Hall din Londra că a împlinit 13 ani de "libertate" şi viaţă fără droguri.

Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea ca răbufnire a unui trecut tumultuos şi plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende mondiale ale muzicii blues şi rock, precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash, alături de care a concertat în întreaga lume şi a lansat albume vândute în număr record. Beth Hart a fost comparată cu Amy Winehouse şi Janis Joplis, pe care a şi întruchipat-o în musicalul "Love, Janis".

Preţurile biletelor la concertul lui Beth Hart din 17 iunie, în funcţie de categorie, sunt următoarele: vip - 250 de lei, categoria 1 - 190 de lei, categoria 2 - 150 de lei, categoria 3 - 120 de lei, categoria 4 - 90 de lei.

Bilete sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet, în Bucureşti - la casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, Arte Internaţional - Librăria Eminescu, EuroGSM - Bucureşti Unirii (Unirea Shopping Center), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucureşti Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului), în Iaşi - la Casă de Cultură a Studenţilor Iaşi, EuroGSM Gara - Iaşi, EuroGSM Alexandru - Iaşi, în Galaţi - la Casă de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, în Constanţa - la Casă de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, Agenţia de turism Mistral Tours-Mamaia, Constanţa şi online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Mai multe detalii pot fi găsite AICI .

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici