Beyoncé soseşte cu o echipă de peste 80 de persoane

Cântăreaţa Beyoncé, care va concerta pe 22 octombrie pe stadionul municipal din Cluj-Napoca, va veni în România însoţită de o echipă de peste 80 de persoane, din care fac parte instrumentişti, tehnicieni, managerul şi garda ei de corp, precum şi câţiva prieteni.

1 afișare
Imaginea articolului Beyoncé soseşte cu o echipă de peste 80 de persoane

Beyoncé soseşte cu o echipă de peste 80 de persoane

Potrivit organizatorilor concertului, Beyoncé, împreună cu membrii staff-ului său, vor sosi la Cluj cu două avioane charter, de la Adis Abeba. După concertul din România, următoarea destinaţie a artistei va fi Istanbul.

Pentru concert, vedeta şi echipa sa vor avea la dispoziţie cabine cu dotări speciale, asigurate de o firmă specializată din Marea Britanie, care închiriază rulote inclusiv pentru mari actori de film şi pentru concerte în aer liber.

Scena pe care va concerta Beyoncé va avea 24 de metri lungime, 20 de metri lăţime şi 20 de metri înălţime, la care se adaugă anexele şi ecranele. Cântăreaţa va fi acompaniată pe scenă de o trupă de instrumentişti şi backing vocals, alcătuită aproape în exclusivitate din femei. Excepţie face echipa de dansatori, care include şi câţiva bărbaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici