Beyonce a confirmat pentru prima dată că ea şi Jay-Z s-au căsătorit (Video)

Cântăreaţa americană Beyonce a confirmat pentru prima dată că s-a căsătorit cu starul hip-hop Jay-Z, la şase luni de la eveniment, într-un interviu publicat în numărul pe noiembrie al revistei Essence.

588 afișări
Imaginea articolului Beyonce a confirmat pentru prima dată că ea şi Jay-Z s-au căsătorit (Video)

Beyonce a confirmat pentru prima dată că ea şi Jay-Z s-au căsătorit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ceea ce eu şi cu Jay avem este real", a spus Beyonce, informează accesshollywood.com.

Cântăreaţa a declarat că nu a dorit să aibă verighetă. "Oamenii pun prea mult accent pe chestia asta", a declarat Beyonce, adăugând că "(verigheta, n.r.) este o chestie materialistă" şi că i se pare "o chestie prostească".

Potrivit publicaţiei Essence, starul R&B poartă, pe un deget, o bandă deasupra unui tatuaj cu cifra romană "IV", semnificativă pentru că Beyonce şi Jay-Z sunt născuţi pe data de patru ale lunii şi s-au căsătorit pe 4 aprilie.

Cuplul a ales o ceremonie intimă pentru că Beyonce spune că nu este o "femeie tradiţională".

Fosta membră a trupei Destiny's Child şi rapper-ul Jay-Z au de şase ani o relaţie pe care au ţinut-o departe de lumina reflectoarelor.

Beyonce and Jay-Z - "Upgrade U"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici